Despre noi

Bellissima Events Sibiu va pune la dispozitie doua saloane, Mona Lisa si Da Vinci, sali de evenimente de vis, dispunand fiecare de personal propriu. Crem, bej, auriu si verde sunt culorile care isi pun amprenta asupra fiecarui spatiu creand o atmosfera plina de viata si optimism .

Bellissima Events

Salonul Mona Lisa

Salonul Mona Lisa va pune la dispozitie o sala de 250 de locuri si te cucereste cu un interior in culori calde. Stralucirea candelabrelor si elementele decorative fac din acest spatiu un loc elegant si plin de rafinament. Detaliile fac diferenta si transforma aceasta locatie intr-un spatiu de vis, in cadrul caruia te vei bucura de servicii remarcabile. Beneficiind de serviciile unei echipe formate din profesionisti te poti bucura de fiecare moment intr-o atmosfera calduroasa, plina de gratie si eleganta. Verdele crud al plantelor naturale imbinat cu bejul si auriul stralucitor al decoratiunilor,stralucirea clara a oglinzilor,toate acestea contribuie la conceptul modern/clasic al acestui spatiu.

Sala Da Vinci

Sala Da Vinci reprezinta locul perfect pentru tinerii nonconformisti, dar care tin la eleganta, distinctie si stil,dar si pentru conferinte,petreceri de firma etc. Salonul pune la dispozitie 100 de locuri creand sentimentul unui spatiu intim,plin de caldura .

De asemenea in aceasta zona se afla un mic spatiu dedicat copiilor care participa la petreceri si care-si doresc sa coloreze,sa deseneze, sa joace diverse jocuri sau pur si simplu sa vizioneze un film.

Comments are closed.